- صفحه اصلی
- گل آپارتمانی کم آب
گل آپارتمانی کم آب
از گیاهان محبوب و پر طرفدار می توان به گیاهان آپارتمانی اشاره کرد که در خانه افراد آپارتمان نشین یافت می شود. زیرا زندگی شهرنشینی و آپارتمان نشینی سبب شده که از باغ و باغچه دور باشیم و کمبود گل و گیاه در خانه ها احساس بشود. از این رو با داشتن گیاهان آپارتمانی در منزل می توان کمی از این کمبود را جبران نمود.
از بارز ترین ویژگی های گیاهان آپارتمانی می توان به قدرت بالای آن ها در مقابل کم آبی اشاره نمود. در واقع می توان گفت گیاهان آپارتمانی در برابر کم آبی تحمل زیادی دارند و در محیط های آپارتمانی که نور کمی وجود دارد به خوبی رشد می کنند.
در کل می توان از وجود گل و گیاهان در محیط های آپارتمانی حس خوبی بدست آورد و در جهت تصفیه هوای خانه بهره زیادی برد. از این رو داشتن گیاهان آپارتمانی در منازل بسیار توصیه می شود. در ادامه به بررسی بیشتر این گل و گیاه آپارتمانی کم آب می پردازیم.
گل و گیاه آپارتمانی مقاوم
برای نگهداری گل و گیاهان آپارتمانی مقاوم می توان به دلایلی اشاره کرد از جمله:
هرکسی می تواند نیاز به گل و گیاه داشته باشد اما امروزه با آپارتمانی شدن خانه ها و مشکل کم نوری سبب شده که فراهم کردن شرایط مناسب برای رشد گیاهان سخت باشد و پرورش گیاهان با معضلاتی رو به رو شود. از این رو باید از گیاهان مخصوص محیط های آپارتمانی بهره برد که نسبت به شرایط آپارتمان ها مقاوم عمل می کنند.
از دیگر دلایل نگهداری و رشد و پرورش گیاهان آپارتمانی می توان به مشکل کمبود فرصت و وقت زندگی شهر نشینی و آپارتمان نشینی، برای رسیدگی به گیاهان اشاره کرد. زیرا علاقه به نگهداری گل و گیاهان برای داشتن آن ها کافی نیست بلکه باید از آن ها به خوبی نگهداری نمود و از رسیدگی به آن ها غافل نشد.
تجربه در نگهداری و پرورش گیاهان نیز از ملزومات پرورش گل و گیاه آپارتمانی است چه بسا که نداشتن دانش و تجربه کافی ممکن است باعث خراب شدن و آسیب به گیاه شود.
انواع گل و گیاه آپارتمانی
از انواع گل و گیاه آپارتمانی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
ساکولنت ها
این نوع گیاه از گیاهان گوشتدار و آبدار محسوب می شوند که این قابلیت را دارند که آب را در بافت های خود ذخیره نمایند. علاوه بر این در ایجاد رطوبت درون بافت های خود نقش مهمی دارند. ساکولنت ها کاملا مقاوم هستند و دارای تنوع زیادی می باشند.. آبیاری ساکولنت ها باید هفتگی انجام شود.
زاموفیلیا
زاموفیلیا از گیاهان زیبای آپارتمانی است که ساقه های بلند و برگ های سبز تیره و صیقلی دارند و می توانند نور کم را تحمل نمایند. این گیاه در برابر تنش های محیطی بسیار مقاوم رفتار می کندو وجود نور کم و آبدهی نا منظم را می تواند تحمل کند.
پوتوس
پوتوس از گیاهان آپارتمانی مقاوم است که زیبایی متوسطی دارد. پوتوس نور کمی نیاز دارد و اگر خاک آن ها خشک شود آسیبی نمی بیند. از ویژگی های پوتوس می توان به مقاوم بودن، جذابیت و راحتی رشد و نمو آن اشاره کرد. پوتوس به تصفیه هوا نیز کمک می کند و سب افزایش رطوبت جو محیطی می شود.
سانسوریا
این گیاه که در اکثر آپارتمان ها یافت می شود مقاومت زیادی به خشکی و کم آبی دارند. سانسوریا برای محیط کار و کم نور بسیار مناسب هستند. سانسوریا اکسیژن ساز هستند و به خوبی هوای اتاق را تصفیه می کنند.
لیندا یا نخل دم اسبی
لیندا آب را در ساقه های خود ذخیره می کند. این گیاه شرایط نگهداری مناسبی دارد که سبب می شود به راحتی در محیط کار و خانه آن را نگهداری نمود. لیندا به دلیل شکل ظاهری که دارد به دم اسبی نیز معروف است. انتهای سافه این گیاه دارای ضخامت زیادی است که شبیه به پای فیل می باشد.
گیاه هوازی
از پرطرفدار ترین گیاهان آپارتمانی می توان به گیاه هوازی اشاره کرد که فقط نیاز به هوا دارد و به خاک احتیاجی ندارد. این گیاه هوازی را می توان از سقف آویزان نمود و هر ده روز یکبار آن را در آب غوطه ور نمود. این گیاه نباید در خاک قرار گیرد.
از دیگر گیاهان مقاوم و کم آب می توان به سیکاس، بگونیا، بامبو، رشته مروارید، برگ قاشقی، گازمانیا، برگ عبایی، دراسنا کامپکت، سفرا و... اشاره نمود.