گل های آپارتمانی مناسب با نور کم

گل و گیاهان آپارتمانی، از دسته گیاهانی هستند که در جاهای بسته و کم نور رشد می کنند. گیاهان آپارتمانی دارای ویژگی هایی هستند که سبب می شود در فضاهای داخلی به خوبی رشد کنند و از مهم ترین ویژگی های آن ها می توان به نما بخشیدن در طراحی فضای داخلی اشاره کرد.
گل های آپارتمانی ویژگی های شاخصی دارند که به خوبی در محیط های داخلی خانه ها و اداره ها نیز پرورش می یابند. یکی از این ویژگی ها، نور کم این گیاهان آپارتمانی می باشد.
به طور کلی می توان گفت گیاهان آپارتمانی برای رشد و پرورش به نور نیاز دارند و بدون نور آسیب می بینند اما گیاهانی نیز هستند که در محیط های کم نور و یا نور مصنوعی نیز به رشد و نمو خود ادامه می دهند و در برابر نور کم مقاوم می باشند. در ادامه به گل های آپارتمانی مناسب با نور کم می پردازیم.

انواع گل های آپارتمانی مقاوم

  • نخل شامادورا : از مقاوم ترین گیاهان خانگی محسوب می شود.
  • درختچه دراسنا: دارای برگ های رنگی و سرسختی زیاد درختچه ها
  • نخل سیکاس رولتا: از پر طرفدار ترین نخل های آپارتمانی زینتی به شمار می رود.
  • گیاه گندمی یا گیاه عنکبوتی: جزء گیاهان سازگار با محیط های آپارتمانی محسوب می شود.
  • فیکوس بنجامین: این گیاه به درختچه شادی آپارتمانی است.
  • پوتوس: این گیاه به سخاوتمندی شهرت دارد.
  • آگلونما: برای باغبان های کم تجربه بسیار مناسب است.
  • دیفن باخیا: این گیاه با نور کم سازگار است.
  • سانسوریا: یک نوع ساکولنت واقعی و جذاب محسوب می شود.
 
گل های آپارتمانی مناسب با نور کم
 

بهترین گیاهان آپارتمانی برای رشد در نور کم

گیاه پوتوس طلایی؛ که به سازگارترین نوع گیاهان آپارتمانی  با نور کم شهرت دارد؛ در شرایط بسیار بد هم با انرژی تمام به رشد خود ادامه می دهد. این گیاه مناسب رشد در فضای خانه است.
گیاه آگلونما؛ این گیاه که با نام دیگر همیشه سبز چینی شناخته می شود، همیشه با طراوت و سر سبز است. این گیاه با نور کم سازگار است.
سیکاس رولوتا؛ این گیاه از نخل های زینتی آپارتمان محسوب می شود. این نخل آپارتمانی از سرسختی زیادی برخوردار است.
گیاه فیکوس بنجامین؛ دارا بودن برگه های ابلق و انبوه از ویژگی های این گیاه است؛ طراوت این گیاه در صورتی که آبدهی آن با طور منظم انجام شود، ماندگار است.
فیلودندرون برگ قلبی؛ از ویژگی های این گیاه می توان به برگ های براق و قلبی مانند و سازگاری آن اشاره کرد. فیلودندرون بسیار با نور کم سازگار است. این گیاه دارای ساقه های رونده است.
گازمانیا؛ گازمانیا یا گیاه آناناسی که به دلیل شکلی که دارد این نامگذاری را دارد، بسیار زیبا است و این گیاه حتی اگر آفتاب به آن نخورد، با نور فلورسنت زنده می ماند.
پوتوس ابلق؛ گیاه پوتوس ابلق دارای نقش و نگار بر روی برگ هایش است که نمای آن را بسیار زیبا کرده است. این گیاه در نور کم نیز دوام می آورد.
گیاه فیتونیا؛ این گیاه در نور کم نیز ویژگی های خود را نیز از دست نمی دهد فقط این که طراحی جذاب روی برگ هایش کم رنگ می شوند اما رشد خود را نیز کنترل می کند و با هر شرایطی خود را سازگار می کند.
دیفن باخیا؛ برای رشد این گیاه نور غیر مستقیم بهترین گزینه است. و باید مواظب تابش نور مستقیم به آن بود.
گیاه گندمی؛ گیاه گندمی دارای سازگاری بالایی است و از گیاهان سخاوتمند و صبور محسوب می شود که می تواند پر قدرت رشد کند.
گیاه آگلونما؛ این گیاه با طراحی و رنگ آمیزی که در برگ های خود دارد بسیار جلوه زیبایی به محیط می دهد، این گیاه با کمترین شرایط نگهداری، دوام می آورد. این گیاه بر اثر کمبود نور کمی رنگ هایش کدر می شود اما طراوتش را از دست نمی دهد.
گیاهان آپارتمانی مقاوم در برابر نور کم بسیارند اما باید در نگهداری آن ها کوشا بود و به خیال مقاوم بودن آن ها نباید به حال خود رها شوند. به طور کلی می توان گفت نگهداری از گیاهان و آبیاری و نور دهی مناسب حال آن ها از دلایل رشد و پرورش مناسب گل و گیاهان است.

فروش نهال در کرج