- صفحه اصلی
- محصولات
- نهال
- درختان مثمر
- به
به
میوه به از نوع گلسرخ هاست و اولین بار در جنوب اروپا و آسیای صغیر دیده شده است. به نسبت سیب و گلابی مقاومت کمتری در برابر سرما دارد و سرمای بیشتر از 100 تا 400 ساعت می تواند به جوانه های این میوه آسیب بزند. به پس از چهار تا پنج سال میوه میدهند و این باروری تا حدود چهل یا پنجاه سال ادامه خواهد داشت. به خودبارور است.
درخت به را می توان از طریق قلمه، پاجوش، پیوند و خوابانیدن تکثیر کرد.
شرایط مناسب رشد درخت به
آب و هوا:از نظر دمایی می توان به را درختی سازگار با هوای گرمسیری (نیمه سرد سیری) دانست که همان طور که گفته شد برای 100 تا 400 ساعت به سرمای زیر 7 درجه سانتی گراد نیاز دارد. تابستان های گرم و خشک متناسب با به است.
دما: درخت به در مناطق سردسیر و گرمسیر معتدل کشت می شود. درخت به دارای نیاز سرمایی زیر ۷ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰۰ تا ۴۰۰ ساعت می باشد. درخت به نیاز به تابستان های نسبتا گرم و خشک دارد.
خاک: درخت به در اکثر خاک ها رشد می کند اما خاک مناسب جهت کاشت درخت به، خاک های رسی و شنی می باشد. درخت به نسبت شوری آب و خاک تا حدی مقاوم است. درخت به در خاک های اسیدی نسبت به خاک های قلیایی رشد بهتری دارد.
نور و باد: درخت به در شرایط نور کامل آفتاب به خوبی رشد می کند و میوه دهی آن در شرایطی که درخت به در زیر سایه باشد به شدت افت می کند. درخت به نسبت به وزش بادهای تند حساس است و باعث کاهش میوه دهی می شود.